top of page

ET KREATIVT VÆRKSTED

Bazooka er en non profit projekt-legeplads.

Uanset om det er kunst, musik, events, podcast, film, animation, talks, tshirts, bøger eller keramik, så er Bazooka ombord. Nogle gange står for Bazooka for hele projektet, mens vi andre gange kun spiller en lille rolle. Bazooka er god til udvikling, planlægning, udførelse, talentsammenføring, projektstyring, fundraising, facilitering og meget andet som gør en idé til virkelighed.

PROJEKTSTØTTE

Vi laver ofte vores egne idéer, men elsker også at få inputs udefra, og det er altid sjovest at lege sammen - gerne med helt nye ansigter. Hvis du har en idé til et kreativt projekt, kan du søge om projektstøtte.

FRIVILLIG

Hvis du ikke selv har en projektidé, men er ivrig efter at være med til at realisere vores og andres idéer, kan du blive frivillig hjælper.

Fokusområder

NON PROFIT

Bazooka er ikke ejet af en stor koncern eller skal skabe overskud til aktionærer eller udbetale bonuser til ledelsen. Udover de faste driftsudgifter og lønninger til den permanente stab, så går alle midler direkte til de mange kreative projekter, vi hvert år stabler på benene.

GØR EN FORSKEL

Bazooka ønsker, gennem kreative projekter, at gøre en forskel indenfor tre områder: 

MENNESKET

Alle vores projekter har det enkelte menneske i højsædet og sætter de medvirkendes, de arbejdendes og de frivilliges trivsel, lykke, frihed, udvikling og mental sundhed før fortjeneste, effektivitet, kontrol og vækst.

NABOLAGET

Alle vores projekter bygger på lokalsamfundet og det nære fællesskab. Vi vil inkludere og opbygge de udsatte, marginaliserede og stigmatiserede. Vi hylder kønsfrihed, feminisme og det brogede krops- og lykke-ideal samt værdier der ikke handler om penge.

KLODEN

Alle vores projekter passer på kloden. Som non profit-organisation er det svært at få økonomien til at løbe rundt, men hver gang det er muligt, vælger vi den løsning som er den bedste for miljøet, naturen og dyrene.

HOLDET BAG

Roald_edited.jpg
miriam_edited.jpg

ROALD + MIRIAM BERGMANN

Bazookas stiftere og ledelse

sune-1_edited.jpg

SUNE TOFT

Visuel producer

freja_edited.jpg

FREJA TØRNER

Stillfotograf

bastian.jpg

BASTIAN BAK

Lyddesigner

tobias_edited.jpg

TOBIAS BAK

Fotograf

mie_edited.jpg

MIE HEIBERG

Webdesigner

Es.jpg

ES

Komponist

PARTNERE

Bazooka samarbejder med en lang række offentlige og private aktører for at bringe liv til vores kreative projekter. Her er nævnt nogle få:

undervisningsministeriet-logo-400pix-1.p
BenjaminNoir_Logo_Final.png
RF_sort.png
obel_edited_edited.png
kunstennu.png
Logo_SH_2019.jpg
dokumento_edited_edited.jpg
Hangar_logo-transsparent_png.png
cph_lf_logo_nyhed-1000x675_edited.jpg
Kosmos_logo_sort.png
undork.png
universal.jpeg
bottom of page